Specijalna ponuda za zaradu!

pasivni prihodi

Specijalna ponuda za zaradu!

tw autoresponder

Ako se registrujete u TrafficWave, od našeg Tima ćete dobiti sledeće:

1. Kada se registrujete TrafficWave Vam daje 1. mesec BESPLATNO !

2. Dobićete pristup Timskom sajtu za Balkan na kojem je detaljno objašnjeno šta je TW i kako možete zaraditi! Svakog ko je potencijalno zainteresovan za TW možete uputiti na taj sajt! Vi ne treba ništa da pravite. Samo da prosledite link do tog sajta.

3. Dobićete pristup zatvorenoj Fejsbuk grupi za Balkan! U njoj su detaljna uputstva za korišćenje TW alata (vebinari, postovi, PDF-ovi), informacije kako se radi internet marketing, pitanja, odgovori i iskustva članova TW Balkan tima. Naučićete puno. Najbolje je što ćete svakog svog Referala učlaniti u tu grupu i nećete morati sve sami da mu objašnjavate!

4. Dobićete pristup zatvorenoj Fejsbuk grupi našeg Tima! U njoj ćete naći puno korisnih informacija potrebnih za rad i edukaciju u oblasti marketinga, kao i sistem rada našeg Tima i mogućnosti dobijanja Spillovera! Svaki Vaš Referal će imati pristup ovoj grupi i dobiće dodatnu edukaciju i motivaciju da počne plaćati TW članarinu, što će Vam doneti zaradu!

5. Kad Vam istekne 1. besplatni mesec u TrafficWave, Vaš Sponzor će Vam platiti članarinu za 2. mesec ! To je osnovni princip rada našeg Tima. Tako imate 60 DANA BESPLATNO da upoznate TW i naš Tim, da naučite koristiti TW alate, ali i veliku šansu da dobijete nekog Referala Spilloverom! Ako se potrudite da za tih 60 dana nađete samo jednog Ličnog Referala ili da uz pomoć našeg Tima imate 3 direktna Referala, imaćete  uslov za zaradu kojom ćete pokriti svoju članarinu!

6. Tek posle 60 dana od registracije (2 meseca) plaćate 17.95 $ za svoju članarinu za 3. mesec. Tako dobijate još 30 dana mogućnosti da nađete nove Referale ili da ih dobijete Spilloverom od našeg Tima!

Dakle, u prva 3 meseca Vi plaćate samo jednom 17.95 $ ! Za tih 90 dana videćete da li ćete početi da zarađujete i da li Vam to odgovara. Ako Vam se dopadne, nastavljate da plaćate mesečnu članarinu i zarađujete. Ako ne, daćete samo 17.95 $, naučićete puno korisnih stvari i upoznati ljude sa kojima ćete možda kasnije i sarađivati.

Što se tiče Spillovera, evo konkretnog primera iz našeg Tima.

Spillover

Dejan je učlanio 6 Ličnih Referala (preko svog linka). Prva 3 idu u njegov 1. nivo. Pošto u TW svako može imati samo po 3 člana u 1. nivou, sledeća 3 su automatski raspoređena u njegov 2. nivo i to po 1 ispod svakog Referala iz 1. nivoa. Tako su prva 3 člana dobili Spilloverom po jednog Referala od koga će zarađivati po 6$ kada se aktivira.

Ako Vam se ova priča čini zanimljivom i ako želite da se besplatno registrujete u TrafficWave, javite mi se.

A ako ne možete čekati

Jer, jednostavno, nemate šta da izgubite ! Dajte nam mogućnost da Vam pomognemo. Imaćete PRVA 2 MESECA BESPLATNO, pa procenite sami. Nadam se da ćete prepoznati sjajnu priliku da, uz veliku pomoć našeg Tima, počnete da zarađujete! Ako imate pitanja, pišite mi.

posaoonline logo
BosnianCroatianEnglishGermanMacedonianRussianSerbianSlovenianSpanish